marți, 19 iunie 2012

Săptămâna reducerilor Dacia @ Auto Sima Beyer Focsani

Share

Mai multe amintiri înseamnă o reducere mai mare în service.


În perioada 18 – 23 iunie 2012 ai ocazia să plăteşti şi mai puţin pentru aceleaşi servicii de calitate şi pentru produsele originale Dacia de care are nevoie maşina ta.

Acum anii petrecuţi cu maşina ta, iţi aduc procente de reducere la factură!

Vino cu vehiculul tău Dacia, în service-ul Auto Sima Beyer din Focsani, deschide un Ordin de Reparaţie pentru o intervenţie mecanică în perioada 18 -23 iunie 2012 a cărei valoare este de minimum 200 lei (TVA inclus), achită factura până cel târziu 6 iulie 2012 şi beneficiezi de o reducere procentuală egală cu de 3x (ori) vârsta maşinii tale.

Calculează vârsta în ani vehiculului tău Dacia prin:

- scăderea din anul curent (2012) a anului de fabricaţie a acestuia (menţionat în certificatele de înmatriculare (taloanele) format vechi, la linia 15)
sau prin
- scăderea din anul curent (2012) a anului primei înmatriculări a acestuia (menţionat în certificatele de înmatriculare (taloanele) format nou, la litera B).

Vino in service-ul nostru sa profiţi de reducere şi mai ales de serviciile de calitate Dacia. Detalii despre promoţie găseşti la consilierii nostri de service.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu