marți, 19 iunie 2012

Preia stafeta cu premii de la Renault Service si poti ajunge la Olimpiada de la Londra!

Share


Vino in service-ul Auto Sima Beyer din Focsani cu vehiculul tau Renault, deschide un Ordin de Reparatie pentru o interventie mecanica in perioada 18 -23 iunie 2012 cu o valoare de minim 250 lei (TVA inclus), achita factura pana cel tarziu la data 6 iulie 2012 si beneficiezi de:

  • o reducere de 50 lei (TVA inclus) la plata facturii
  • un cupon valoric de reducere in valoare de 50 lei (TVA inclus) utilizabil pana cel tarziu in 31 iulie 2012, doar in service-ul nostru.
  • posibilitatea de a participa la tombola „Stafeta cu premii"

Da mai departe cuponul cadou sau pastreaza-l pentru urmatoarea ta interventie service si inscrie-te la tombola al carui mare premiu este o Super Excursie de doua persoane la Olimpiada de la Londra.

Nu uita ca si prietenul tau, caruia i-ai oferit cadou cuponul de 50 lei (TVA inclus) daca are o interventie in service-ul nostru in segmentul mecanica, pe un Ordin de Reparatie deschis in perioada 18 - 23 iunie 2012, beneficiaza la randul sau de:

  • reducerea de 50 lei (TVA inclus) inscrisa pe cuponul adus si primit de la tine, daca valoarea facturii este de minimum 250 lei (TVA inclus);
  • un nou cupon de 50 lei (TVA inclus) oferit de Reparatorul Autorizat participant utilizabil pana la 31 iulie 2012 pentru o interventie ulterioara de minimum 250 (TVA inclus), in atelierul de mecanica pentru vehiculul sau Renault personal sau pentru vehiculul Renault al unui alt prieten.


Nu rata ocazia de a beneficia de servicii profesioniste realizate cu produse originale Renault!

Consulta aici regulamentul promotiei service si aici regulamentul tombolei.



Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Renault - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu