marți, 28 februarie 2012

Nissan lansează la Geneva un nou SUV botezat Hi-Cross

Share


Geneva va fi rampa de lansare a unui nou crossover marca Nissan. Botezat Hi-Cross, modelul ar putea fi un concept pregătit pentrU producție de serie. Acesta ar putea prefața noua generație Qashqhai.


Nissan este cel mai de succes producător de vehicule SUV. Marca japoneză intenționează să păstreze acest statut pentru cât mai mulți ani, oferta actuală urmând să fie reînnoită permanent. Un prim semnal în acest sens a fost trimis la Detroit odată cu revelarea conceptului Pathfinder, însă producătorul va plusa din nou la Geneva cu un crossover surpriză, pe care l-a denumit Hi-Cross.

O primă imagine cu profilul misteriosului vehicul a fost publicată astăzi.

Nu există informații care să ateste poziția acestui SUV, însă cel mai probabil vorbim de un concept care se vrea un preambul la o viitoare mașină de serie.

Foarte probabil, Hi-Cross poate anticipa noul Qashqai. Prima generație a acestui SUV cu peste 1 milion de clienți la activ se apropie deja de finalul carierei și este posibil ca Nissan să fi pregătit din timp un succesor.

Hi-Cross promite să dezvăluie și o nouă direcție de design, cu elemente de stil care pun accent pe robustețe. Aripile pronunțate și înălțate, pavilionul aproape plat și montantul spate în forma literei V sunt câteva din elementele care definesc personalitatea noului SUV japonez. Linia înclinată a secțiunii frontale se unduiește ușor în zona montanților față, pentru ca partea laterală să fie brăzdată de suprafețe curate.

Hi-Cross este pregătit să impresioneze publicul cu ținuta sa estetică și ar putea prefața la fel de bine un SUV poziționat între Juke și Qasqai.

Nissan nu a scos nici un cuvânt legat de tehnologie și motorizare, detalii care vor fi publicate pe 6 martie cu ocazia premierei mondiale de la Geneva.


Sursa: www.autopassione.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu