vineri, 1 iulie 2011

Fanii Dacia Logan s-au reunit la Mioveni

Share


Membrii cluburilor Logan s-au reunit din nou la Mioveni, in perioada 24-25 iunie, cu ocazia Regionalei Logan Club Arges 2011.



O parte dintre fanii Logan au venit in orasul Dacia inca de vineri, special pentru a participa la o vizita de uzina, pe platforma Dacia de la Mioveni. Patruzeci de proprietari de Dacia Logan din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Campulung Muscel si Mioveni au vizitat departamentul Montaj General şi au vazut cu ochii lor cum este produs cel mai popular model din gama Dacia, Logan. Ei au fost curiosi sa afle detalii despre productia Uzinei Vehicule Dacia, echipele care lucreaza la fabricarea masinilor Dacia, modul in care este organizata activitatea pe platforma de la Mioveni, evolutia gamei.

Sambata, participantii la reuniune au facut dovada priceperii lor in ale sofatului si organizat o competitie de viteza. Concurentii s-au confruntat chiar pe drumul care leaga Poarta 2 de Poarta 3 a uzinelor Dacia.



Castigatorii celor trei categorii ale competitiei au fost:

CLASA 1400 CMC
1. Teican Dan - Bucuresti

2. Gusatu Andrei - Mioveni
3. Fratoiu Florin - Pitesti


CLASA 1600 CMC


1. Roscan Catalin - Bucuresti

2. Melciu Alexandru - Mioveni
3. Necula Marius - Mioveni


CLASA DIESEL


1. Stancescu Ionut - Pitesti

2. Jianu Viorel - Pitesti
3. Marculescu Liviu - Bucuresti



Castigatorii concursului au primit premii din partea organizatorilor si partenerilor actiunii – Primaria Orasului Mioveni, Automobile Dacia, Logan Club Mioveni, Logan Club Pitesti si Asociația Sportiva Sprint Club Pitesti.


Sursa: Dacia Group

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu