miercuri, 1 iunie 2011

Nissan 370Z, evolutie si revolutie

Share


Pregateste-ti simturile pentru o experienta cu totul noua. Se numeste 370Z si este combinatia perfecta intre design, putere si performanta. Forma aerodinamica eleganta si atragatoare, transmisiile sportive mai precise si noul motor 3.7L V6 VVEL, iti vor schimba pentru totdeauna viziunea despre masini.



Putere, pasiune, performanta
Istoria Z continua: noi tehnologii intr-un model cu traditie. 331CP – cel mai puternic Z construit vreodata. Design agresiv si sportiv, alura musculara si dinamica. Prima transmisie manuala cu Synchro Rev Control din industria auto.

Stil si rafinament la superlativ
Designul lui 370Z exprima esenta sportiva a marcii prin curbe ascutite si agresive. Forma capotei, a acoperisului si a partii din spate urmeaza o linie continua, aproape orizontala, oferind senzatia unui vehicul dintr-o singura piesa, cu o aerodinamica perfecta. Interiorul lui 370Z imbina rafinamentul si functionalitatea pentru a oferi maximum de placere si delectare la condus.

Obiectiv: Adrenalina
Gata de actiune. De la silueta musculoasa pana la contururile sculptate, 370Z radiaza putere si incredere. Puterea extrema a motorului 3.7L V6 este ca o explozie de adrenalina care iti taie rasuflarea.





via www.nissan-victoria.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu