miercuri, 1 iunie 2011

Nissan Murano, arta in miscare

Share




De la farurile proeminente via plafonul panoramic si pana la lampile spate cu aspect sculptural, urmaresti linia puternica si indrazneata care confera gratie si eleganta Noului Murano. La bordul sau totul pare usor si sigur datorita functiior si tehnologiilor inteligente.


Experienta luxului
Formele Noului Murano atrag toate privirile. Este o opera de arta in miscare. La interior, fiecare detaliu, de la cel mai mic element pana la tapiteria din piele si finisajele cromate sau din aluminiu, este proiectat pentru a relaxa corpul si a trezi simturile. Te simti ca intr-un apartament dintr-un hotel de lux si partea cea mai frumoasa este ca poti calatori in el fara sa "predai cheia" vreodata.

Interior
Tapiteria din piele ii confera un aspect estetic rafinat. Scaunele sunt la fel de moi si confortabile ca fotoliile. Frigul este doar un pretext pentru a te bucura de o alta functie de lux - scaunele incalzite, disponibile pentru toti pasagerii.
La interior, Noul Murano te intampina cu o lumina calda de culoarea chihlimbarului. Instrumentele de bord sunt asezate intr-o maniera cat mai confortabila pentru condus.Spatiul si flexibilitatea abunda la interior.
Printr-o simpla actionare a doua manere, bancheta divizabila 60/40 se pliaza la orizontala, pentru dublarea spatiului de depozitare a bagajelor. Apoi, apasati pur si simplu pe un buton si priviti cum spatarele scaunelor creeaza intr-o clipa un confort de prima clasa.Pentru un acces rapid si usor la portbagaj, haionul se deschide si se inchide prin simpla apasare a unui buton. De asemenea, haionul este accesibil si prin intermediul cheii inteligente – foarte util atunci cand ai mainile ocupate, si are sistem anti-prindere.

Exterior

Fluiditatea suprafetelor, liniile curbe pronuntate si rotile mari confera Noului Murano un aspect puternic, rafinat si stabil. Te seduce de la prima vedere cu designul sau impecabil, rafinat in cele mai mici detalii.
Farurile sofisticate sunt proiectate dupa tehnologii de ultima ora. Folosesc becuri Xenon de eficienta ridicata pentru a furniza un facsicul de lumina puternic si penetrant ce asigura vizibilitate optima in orice conditii meteorologice.
Blocul optic spate tip LED si lampa stop montata sus pe eleronul de plafon furnizeaza o lumina de densitate mare, oferind soferilor ce vin din spate o vizibilitate mai buna si un timp de reactie la franare mai redus.
Doua tevi de esapament cromate, cu design inovator, pentru un aspect estetic rafinat si modern.




via www.nissan-victoria.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu