luni, 30 mai 2011

Megane Coupe-Cabriolet Floride se comercializeaza si in Romania

Share



Incepand din luna mai, noul Renault Mégane CC Floride, o editie exclusivista, numerotata, produsa in doar 1.200 de exemplare la nivel mondial, este disponibil si pentru clientii din Romania.



Prin seria limitata Mégane Coupé-Cabriolet, Renault propune o reinterpretare moderna a spiritului modelului renumit in anii 60’, Renault Floride.

Spiritul Floride, sinonim cu stilul elegant, chic, rafinat dar si provocator este evocat de:

silueta eleganta, senzuala , pusa in valoare de culoarea exclusivista, Ivoire Floride, o nuanta vintage pastelata, delicata si luminoasa.
jantele de aluminiu de 17” , cu efect diamantat. Acestea sunt vopsite in ivoire – amintind de pneurile albe cu care erau dotate modelele anilor '50.
interiorul finisat intr-o nuanta incendiara de rosu , o culoare foarte adaptata pentru cabriolet, cu cateva tuse ivoire care creeaza un efect elegant si distinctiv.

Mégane CC Floride este o editie foarte personalizata. Pe caroserie se regaseste denumirea cromata Floride, caligrafiata in stil retro. Floride apare si pe plansa bord, in timp ce pe manerul schimbatorului de viteze sau pe covorase se afla inscriptionata monograma „f”.

In fine, dar nu cel mai putin important detaliu consta intr-o placa numerotata, amplasata langa levierul schimbatorului de viteze. Aceasta editie exclusivista este limitata la numai 1.200 de masini, dintre care 15 sunt destinate pietei din Romania.

Mégane CC Floride este o versiune foarte bine echipata. Printre echipamentele standard regasim, sase airbag-uri, ESP (controlul traiectoriei), tempomat-limitator de viteza, radio CD MP3 Bluetooth Plug & Music, aer conditionat cu reglare automata bi-zonala, geamuri electrice fata, oglinzi retrovizoare reglabile si rabatabile electric, senzor de lumina si ploaie, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card maini libere, asistenta la parcarea spate, scaune fata cu incalzire, tapiterie mixta piele ecologica -textil ivoire- rosu, volan imbracat in piele, sistem de navigatie integrat in bord, jante aluminiu 17” in nuanta ivoire, vopsea metalizata (ivoire). Pretul pentru Mégane CC Floride 1,4 TCe 130 CP este de 24.900 € (inclusiv TVA).


Scurt istoric Floride: Dupa lansarea unor modele vedeta postbelice apreciate pentru eleganta desavarsita - masini precum Primaquatre, Viva si Nerva Sport - Renault a lansat Floride in 1958. Obiectivul principal al companiei era sa reintroduca un cabriolet, care fusese un element distinctiv al gamei sale. Bazat pe limuzina Dauphine, Floride imbina exuberanta caracteristica anilor ’60 cu stilul chic tipic frantuzesc. Punctele sale forte erau design-ul si prestatiile moderne, cu o serie de echipamente de confort, preluate de la Dauphine - si toate acestea, la un pret extrem de atragator. A fost disponibil intr-o gama de culori stralucitoare, elegante, cu optiuni pentru finisaje care erau atat indraznete, cat si rafinate.


Sursa: Renault Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu