luni, 30 mai 2011

Istoricul societatii Sima Beyer

Share





Societatea a fost infiintata in 1994, data la care a inceput cu activitatea de vanzare de carburanti, materiale si piese de schimb pentru mijloacele de transport.


In anul 1995 societatea este numita concesionar Renault.
In anul 1996 incepe activitatea de service auto, efectuandu-se doar mici reparatii.
In anul 1997 societatea isi continua dezvoltarea prin extinderea atelierului de service auto si showroom Renault. Tot in acest an incepe si activitatea de vanzare a autoturismelor din import.
In iunie 1998 societatea isi creeaza spatiu si dotarea necesara pentru vopsirea mijloacelor de transport, in ianuarie 1999 pentru spalarea automata a acestora.
Aceste dezvoltari successive au determinat modificari in ceea ce priveste forta de munca in sensul cresterii numerice de la 35 de salariati in 1996, la 62 in 1999, ajungandu-se in prezent la peste 130 salariati.


Totodata s-a modificat si structura personalului, modificare determinata de diversificarea serviciilor oferite.
In iunie 2002 firma devine concesionar Dacia, iar in ianuarie 2004, concesionar NISSAN.
In 2003 a fost construit show-room Dacia.
Rezultat al unei investitii de peste 1 milion de dolari, concesiunea Dacia dispune de dotari la inalte standarde europene si sisteme informatice de ultima generatie, fiind astfel in masura sa ofere clientilor o gama completa de servicii.
Show-room-ul Dacia dispune de un atelier de reparatii, un service rapid "Dacia Minut", un depozit destinat pieselor de schimb, birouri administrative precum si o parcare auto.
In mai 2004 a fost construit atelierul tinichigerie, vopsitorie, care dispune de dotari la inalte standarde europene; iar in iunie 2006 s-a inaugurat noul show-room Nissan, dotat cu o moderna sala de conferinte, birouri si anexa 'service la minut'.


Pentru mai multe detalii va asteptam pe site-ul oficial www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu