miercuri, 12 decembrie 2012

Noul Renault Clio, acum de la doar 4 Euro cu TVA inclus / zi.

Share


Noul Renault Clio, inspirat de dorinta. 
Inspirat din concept car-ul DeZir prezentat la Salonul Auto International de la Paris din octombrie 2010, Noul Renault Clio a preluat fidel stilul si emotia acestuia. Formele sculpturale ale noului modele transmit o senzualitate aproape umana. Nicio urma de stridenta sau agresivitate in liniile ei fluide, care va indeamna sa o descoperiti de aproape.Repartitia echilibrata a volumelor si partea frontala extrem de expresiva materializeaza spiritul si emotia conceptului De Zir. 


Noul Renault Clio are atuurile unui vehicul de clasa superioara, acum de la doar 4 Euro cu TVA inclus / zi.
Pentru dvs, am acordat o atentie deosebita confortului tuturor ocupantilor masinii. In traditia Renault, Noul Clio reuneste o multitudine de functionalitati inedite, destinate de obicei masinilor din segmentele superioare. La bordului Noului Clio sunt disponibile toate premisele pentru confortul si nevoile dvs.



Oferta supusa unor termene si conditii. Finantare prin Renault Finance. 4% dobanda fixa, 60 luni, 30% avans, 10% valoare reziduala, 6,93 DAE, 116 Euro rata lunara de leasing cu TVA, 7.140 Euro valoarea totala a creditului cu TVA, 14.248 Euro valoarea totala platibila cu TVA (asigurare CASCO inclusa), se va intocmi obligatoriu RCA, 10.200 Euro pret auto cu TVA.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti in showroom-ul Renault - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu