vineri, 14 decembrie 2012

Noua Dacia Logan a fost desemnată Masina Anului 2013 în România

Share



Asociatia Presei Auto din România (APAR) a organizat marti, 12 decembrie, cea de-a paisprezecea editie a concursului „Masina Anului în România”. Juriul competitiei, alcătuit din reprezentati ai unora dintre cele mai importante publicatii auto din tară, a desemnat Noua Dacia Logan „Masina Anului 2013 în România”. Modelul Dacia Sandero a obtinut de asemenea un număr important de voturi, acesta ocupând locul al treilea în concurs.


La editia din acest an, peste jumătate din membrii juriului au considerat că Dacia Logan merită un punctaj maxim. Noul model Dacia a totalizat 195 de puncte, situându-se astfel la o distantă de 35 de puncte fată de următorul concurent. Dacia Sandero a însumat 115 puncte, primind punctaj maxim din partea a doi dintre membrii juriului.

Titlul „Masina Anului în România” câstigat de Noua Dacia Logan confirmă calitătile unui model care marchează o nouă etapă în evolutia mărcii Dacia. Noul Logan este succesorul unei generatii care s-a situat timp de 8 ani pe primul loc în clasamentul vânzărilor din România.

Juriul competitiei „Masina Anului” a fost alcătuit din saisprezece jurnalisti, doi dintre acestia deliberând pentru prima oară la editia din acest an. Pentru titlul „Masina Anului”, Dacia Logan a concurat cu Ford B-Max, Skoda Rapid, Renault Clio, Chevrolet Malibu, Kia Cee’d, Opel Mokka, Peugeot 208, Volvo V40 si, nu în ultimul rând, Dacia Sandero.


1 comentarii:

Daca ar fi sa comparam noul Logan cu unul dintre competitorii, nu stiu zau cum ar arata clasamentul:)
Dar tinand cont ca noul model are nevoie de un mic ajutor pentru a cucerii piata care e plina de alte marci auto e clar ca se aplica zicala: " scopul scuza mijloacele":)

Oricum Logan-ul e o masina buna pentru nevoile si drumurile noastre si nu e de mirare ca majoritatea firmelor de rent a car o au in oferta.

Trimiteți un comentariu