luni, 12 martie 2012

Doamnele de la Dacia au fost sarbatorite in luna lui Martisor

Share



Cele aproape 5.000 de angajate ale Automobile Dacia si ale filialelor sale au primit tichete cadou din partea companiei si au beneficiat de o zi libera, de 8 martie, Ziua Internationala a Femeii.


Pentru ca fluxul de productie sa nu fie perturbat, daca unele doamne nu au putut sa isi ia ziua libera chiar pe 8 martie, vor putea beneficia de acest drept in termen de 60 de zile. Tichetele, in valoare de 60 RON pentru fiecare beneficiara, au fost distribuite inainte de 8 martie.

Din totalul efectivelor de angajati ai Automobile Dacia si filialelor sale, 31% sunt femei. Dintre acestea, 28% lucreaza in fabricatie si 40% in functii suport (resursele umane, contabilitate si financiar, servicii administrative si tehnice si marketing- comunicare). De asemenea, femeile sunt prezente in posturi de conducere in cadrul companiei si filialelor, 34% dintre manageri apartinând sexului frumos.


La nivelul intregului Grup Renault, diversitatea reprezinta una dintre axele strategice ale politicilor de responsabilitate sociala a intreprinderii. Unul dintre proiectele importante din domeniul diversitatii este formarea retelei interne Women@Renault, care are ca scop promovarea femeilor in cadrul companiei, dezvoltarea personala si profesionala a membrelor sale. Reteaua a fost creata si in România, in 2010, si numara, in prezent, 113 membre.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu