vineri, 21 octombrie 2011

Auto Sima Beyer te pregateste pentru iarna, in perioada 19-22 octombrie 2011

Share


Auto Sima Beyer Focsani deschide sezonul rece prin 'Operatiunea Porti Deschise Pneuri', având ca principala oferta pachetul promotional care consta in montajul, echilibrarea anvelopelor de iarna si cazarea pneurilor de vara in hotelurile de anvelope din cadrul service-ului propriu, la un pret promotional de numai 15 lei/pneu/sezon (cu TVA inclus). Oferta este valabila doar in perioada 19-22 octombrie 2011, de aceea ne-am adaptat si programul de lucru pentru a fi la dispozitia clientilor, de miercuri pâna vineri, intre orele 09:00-18:00, si sâmbata, intre orele 09:00-15:00.


În perioada derularii 'Operatiunii Porti Deschise Pneuri', pentru orice interventie in service-ul Auto Sima Beyer Focsani, clientii pot participa la o tombola al carui mare premiu este o Dacia Sandero Stepway 1,6 85 CP. Masina se va acorda prin tragere la sorti, in urma completarii unui talon de participare la concurs. Regulamentul promotiei este disponibil pe site-ul comercial www.dacia.ro, la sectiunea „Oferte speciale”, „Promotii Piese si Accesorii”.

Service-ul Auto Sima Beyer Focsani ofera si posibilitatea stocarii anvelopelor de vara in „hotelul de pneuri”. Acesta este un spatiu de depozitare special amenajat pentru a asigura conditiile adecvate depozitarii anvelopelor de vara, ferindu-le de umiditate si de oscilatiile de temperatura. Clientii vor face astfel economii de spatiu, de timp si de buget, iar anvelopele vor fi stocate pe o perioada de sase luni, cu posibilitatea de a fi ridicate oricând printr-o simpla programare telefonica.

Va asteptam!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu