vineri, 23 septembrie 2011

Jerome Olive, cetatean de onoare al Mioveniului si 'Cel mai admirat industrias'

Share


Directorul general al Automobile Dacia, Jerome Olive, a fost desemnat, joi, 22 septembrie, 'Cetatean de onoare al orasului Mioveni'.


Distinctia a fost acordata de Consiliul Local Mioveni in cadrul unei ceremonii in care au mai fost recunoscute meritele altor personalitati de pe plan local sau ale unor colaboratori ai autoritatilor locale. Printre aceste personalitati s-au aflat - prof. Dumitrescu Vasile, inginer Bat Ioan, prof. Petrescu Liviu, Veyo Atanasov Iliev – primarul orasului Petrich, Bulgaria, Gabriel Catillaz – fost primar al orasului Grand Saconnex (Elvetia) si Calin Schiau – Gavi Alliance, Grand Saconnex, Elvetia.

In data de 21 septembrie, Jerome Olive a primit o alta distinctie, din partea publicatiei “Business Magazin”. Directorul general al Dacia a fost desemnat “Cel mai admirat industrias”, in cadrul “Galei CEO Awards 2011”.


'Va multumesc pentru premiu care, cred, le va merge drept la inima salariatilor Grupului Renault din România, salariatilor Dacia. E o certificare a muncii depuse in ultimii 12 ani de toti angajatii nostri. Avem in România sisteme industriale performante, recunoscute ca atare in cadrul Grupului, precum si toate profesiile specifice unui constructor auto: de la inginerie si design, trecând prin fabricatie si logistica, pâna la comert. Uzinele noastre sunt recunoscute astazi in toata lumea industriala Renault si lucram zi de zi pentru imbunatatirea performantei si a serviciilor pentru clienti. Multumesc pentru premiu! il voi pune in valoare la Pitesti pentru a fi vazut de catre toti laureatii, adica cei 18 000 de angajati ai grupului in România', a declarat cu aceasta ocazie Jerome Olive, directorul general al Automobile Dacia.


Pentru al doilea an consecutiv, “Business Magazin” a realizat un top al “Celor mai admirati 100 CEO din România”, clasamentul având 14 categorii: “Afacerea cu cea mai rapida crestere”, “Cel mai admirat manager din comert”, “Cel mai admirat manager din IT”, “Cel mai admirat avocat”, “Cel mai admirat industrias”, “Cel mai admirat antreprenor”, “Cel mai admirat bancher”, “Cel mai admirat expat”, “Cel mai admirat manager din telecom”, “Managerul imun la criza”, “Premiul pentru cel mai rezistent business românesc”, “Cel mai vizionar manager”, “Cel mai admirat manager din real-estate”, “Cel mai admirat CEO din România”.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu