miercuri, 10 august 2011

Barbu conduce dupa prima zi a Raliului Aradului!

Share




• Sebastian Barbu este lider in Cupa Dacia dupa prima zi a Raliului Aradului 2011
• La startul competitiei masinilor Dacia Logan 1.6 90 CP nu s-a mai aflat Spartacus Popa, acesta avariindu-si vehiculul ca urmare a unei iesiri in decor ce a fost consemnata in shakedown-ul programat vineri dimineata


Superspeciala care a deschis ostilitatile in Raliul Aradului 2011 a oferit o disputa extrem de interesanta pentru suprematie. Insa, firesc pentru o proba cu o lungime de numai 2 km, ecarturile dintre piloti nu sunt mari, adevarata lupta pentru victorie urmand sa se dea sambata, atunci cand sunt programate celelalte 10 probe ale competitiei care alcatuiesc etapa cu numarul sase in editia 2011 a Campionatului National de Raliuri Dunlop si Cupa Dacia.

Primul loc in clasamentul provizoriu al Cupei este ocupat de Sebastian Barbu, castigatorul rundei precedente, de la Sibiu. El l-a devansat cu jumatate de secunda pe Viorel Ivan, pilotul care conduce in ierarhia sezonului, si cu 0,7 secunde pe Bogdan Cornea, cel mai rapid dintre debutanti. Demn de remarcat este faptul ca toti pilotii amintiti sunt, in aceasta ordine, si pe podiumul Clasei 9, reconfirmand astfel calitatile modelului Logan 1.6 90 CP.


Asa cum aminteam insa, confruntarea decisiva in Raliul Aradului se da sambata, atunci cand sunt programate 10 sectiuni competitive. In fapt sunt cinci probe care se vor parcurge de cate doua ori, cea mai scurta dintre acestea, Lalasint, masurand 5,9 km, in timp ce Nadas (22,4 km) este cea mai lunga. Startul pe PS2 este programat la ora 8:14, iar ceremonia sosirii oficiale se va derula incepand cu ora 20, atunci cand deja vom cunoaste ierarhia provizorie a intrecerii.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu