vineri, 29 iulie 2011

Clubul 'Dacia on the Road' bate Italia in lung si in lat

Share


Fanii Dacia Duster din Italia au organizat, la jumatatea lunii iulie, o caravana si au vizitat zona montana Carnia (Alpi, regiunea Udine). Aceasta a fost cea de-a doua din seria de sase reuniuni programate de Clubul “Dacia on the Road”, sub titlul “Speciale Duster”.


Caravana a ajuns si pe varful Zoncolan si a strabatut drumurile Alpilor Carnici, la altitudini ce au variat intre 1500 si 2000 de metri. Din traseu nu au lipsit obstacolele off-road, degustarile de produse alimentare traditionale, petrecerile campenesti, muzica populara specifica zonei. Cei mai multi dintre participanti au venit insotiti de familii, asa cum s-a intamplat si la anterioara reuniune, la Claviere (Piemont), organizata la inceputul lunii iulie.


Evenimentele sunt dedicate numai proprietarilor de Dacia Duster din Italia si vor face obiectul unor reportaje transmise, din noiembrie, de canalul tv National Geographic. Urmatoarele reuniuni vor avea loc intre 9 -11 septembrie in Alto Adige – Monteneve, intre 30 septembrie si 2 octombrie la Marche - Monte Vettore, intre 14 - 16 octombrie in Sicilia - Etna si intre 18 - 20 noiembrie in Valea Aostei – Cervinia.



Infiintat in iunie 2011, Clubul “Dacia on the road” si-a propus sa organizeze mai multe caravane, in scopul de a demonstra calitatile vehiculului produs la Mioveni (indiferent ca e vorba de versiunea 4x2 sau de cea 4x4) si de a readuce in atentia publicului locuri speciale din peninsula.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu