miercuri, 13 iulie 2011

'Bere Gratis' si 'Fly Project' intr-un concert oferit de Dacia la Mioveni

Share


Ca in fiecare an, Dacia le ofera locuitorilor din Mioveni un spectacol extraordinar de Ziua Frantei. Sâmbata, 16 iulie, pe Platoul Casei Sindicatelor din oras, trupele Bere Gratis si Fly Project vor sustine un concert incepând cu ora 20:30.


Bere Gratis

„Ii invitam pe toti locuitorii din Mioveni si din imprejurimi sa sarbatoreasca alaturi de noi. Mai mult, in acest an ii asteptam cu toata familia, caci pe lânga cele doua trupe, Bere Gratis si Fly Project, am pregatit si o zona pentru cei mici,” a declarat Anca Oreviceanu, Director Comunicare Dacia.

Fly Project

Inainte de concert, pe platoul Casei Sindicatelor, animatori profesionisti vor incalzi atmosfera incepând cu ora 19.00. Parintii ii pot aduce pe cei mici in locurile special amenajate pentru pictura pe fata. Evenimentul este promovat de partenerii media traditionali: Kiss FM si publicatia Zile si Nopti.

Traficul va fi inchis pe strazile: Tudor Musatescu, Radu cel Frumos si Bulevardul Dacia (pe tronsonul din fata Casei de Cultura), cu cel putin 3 ore inainte de concert.


Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Mioveni si Consiliul Local Mioveni. Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni, le adreseaza urari de sanatate si prosperitate angajatilor de pe platforma de la Mioveni cu ocazia zilei de 14 iulie, o zi sarbatorita in spiritul libertatii pe care cetatenii francezi au câstigat-o in 1789.

Traditia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia cu ocazia Zilei Frantei la Mioveni a fost initiata in 2006, cu un concert sustinut de stefan Banica Jr., si a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008), Aurelian Temisan, Daniel Iordachioaie si formatia O-la-la (2009) si Directia 5 (2010).






Sursa: Dacia Group

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu