marți, 19 iulie 2011

Bere gratis si Fly Project au facut show la Mioveni

Share


Cateva mii de spectatori din Mioveni au asistat, sambata seara, in fata Casei Sindicatelor, la concertul anual oferit de Automobile Dacia pentru a marca Aniversarea Zilei Nationale a Frantei.



Publicul a inceput sa isi faca aparitia in jurul orei 19.00, primii veniti fiind copiii pentru care organizatorii au pregatit un spectacol cu animatori, pictura pe fata si figurine din baloane.


Bere gratis, care a intrat prima pe scena, a ajuns la Mioveni in jurul orei 18.00. Mihai Georgescu (Mita) si colegii de trupa au facut probele tehnice, au dat interviuri pentru presa locala si pentru televiziunea interna Dacia tv.



Liderul trupei a declarat ca au mai cantat la Mioveni, in urma cu cinci ani, pe stadionul din localitate si si-a amintit chiar cu placere ca inainte de spectacol au jucat si fotbal. “Acum, nu am avut mult timp sa vizitam orasul, am venit direct la scena pentru probe de sunet, dar din ce am vazut in trecere, mi se pare un oras curat, ingrijit”. Intrebat cu ce asociaza marca Dacia, Mita a declarat ca pentru el Dacia este “masina nationala a Romaniei” si a adaugat ca ar fi de dorit ca oamenii sa isi cumpere masini din tarile unde locuiesc.

Recitalul Bere gratis a durat aproximativ o ora, iar din playlist nu au lipsit hituri precum: “Vacanta la Roma”, “Vino mai aproape”, “La tine as vrea sa vin”, “Ultra fete”, “Poveste de oras” sau “ Ce misto”.




Fly Project a urcat pe scena in jurul orei 22.00, in uralele publicului de la Mioveni. Tudor Ionescu si Dan Denes au cantat hiturile lor “Raisa”, “Goodbye”, “Tasha”, “K-Tinne” si alte piese, intr-un recital care a durat aproximativ 45 de minute. Tudor Ionescu a declarat ca ii place Dacia Duster care are un “design cool”, iesind din tiparul masinilor romanesti. Intrebat daca s-ar fi gandit ca intr-o buna zi Dacia va ajunge sa fie produsa mai ales pentru export, el a zis ca nu i se pare imposibil, atat timp cat exista impatimiti de masini care cauta anumite marci si a dat ca exemplu Lada. El s-a aratat surprins sa afle ca in uzina exista si un canal propriu de televiziune, Dacia tv.



Concertul a fost organizat impreuna cu Primaria Mioveni, Consiliul Local Mioveni si a avut ca parteneri media Kiss FM si Sapte seri. Traditia concertelor anuale organizate de Automobile Dacia cu ocazia Zilei Frantei la Mioveni a fost initiata in 2006, cu un concert sustinut de Stefan Banica Jr., si a continuat cu Holograf (2007), Voltaj (2008), Aurelian Temisan, Daniel Iordachioaie si formatia O-la-la (2009) si Directia 5 (2010).


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu