miercuri, 23 decembrie 2020

Auto Sima, Team Partener al rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize

Share

 

 


Auto Sima Focșani este acum Team Partener al rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize.

Auto Sima Focșani este reparator agreat de tradiție al mărcilor Dacia și Renault în județul Vrancea, cu o experiență în domeniu de peste 26 ani. Service profesionist, ITP, reparații caroserie, întreținere, revizii periodice, diagnosticare, piese de schimb și accesorii originale - Auto Sima oferă soluții la cheie și servicii de încredere, pentru orice buzunar.
 
Începând cu luna decembrie 2020, Auto Sima Focșani s-a alăturat rețelei naționale Pilkington Centru de Parbrize.

'Centru de Parbrize' este marca utilizată de compania Pilkington Automotive Romania SA pentru rețeaua de montaj parbrize și geamuri auto în România. Această siglă reprezintă calitatea, profesionalismul și continuitatea afacerii pornite încă din anul 1995. Pilkington este prezent în România prin cele 28 locații proprii și dispune de o rețea de service-uri partenere în toate județele țării, fiind lider de piață în domeniul parbrizelor.

Când vorbim despre siguranță, nu există compromis. Ca parte integrantă a design-ului structural al autovehiculului, parbrizele Pilkington oferă cele mai înalte standarde de siguranță și performanță. Pilkington Automotive Romania a dezvoltat parteneriate naționale cu majoritatea companiilor de asigurări oferind soluții rapide și eficiente clienților care aleg înlocuirea parbrizelor avariate în baza polițelor facultative de tip Casco cu decontare directă. Flotele de leasing operațional aleg de asemenea serviciile de premium oferite de noi.
 
Te așteptăm să te convingi de profesionalismul nostru!
  
 
Auto Sima Focșani
Calea Munteniei nr. 11
Telefon : 0237/231.000
Website: www.autosima.ro
Pilkington: www.parbrize.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu