marți, 8 aprilie 2014

Castrol Edge Professional Titanium FST, din 1 aprilie in Romania

Share


CASTROL - ISTORIC SI VALORI 

EXPERIENTĂ 
Cu o experientă de peste 100 de ani, suntem la fel de implicati ca în momentul în care Charles Cheers Wakefield a fondat compania: oferim cei mai avansati lubrifianti, în pas cu progresul tehnologic. 

MOTORSPORT 
La Castrol nu ne putem imagina viaţa fără raliuri. Din 1906 business-ul a crescut în jurul pasiunii pentru curse. Astăzi sponsorizăm câteva dintre cele mai mari echipe de motorsport. Această pasiune şi experienţă este canalizată în dezvoltarea uleiurilor de motor şi colaborăm cu unele dintre cele mai bune echipe de raliu precum: Volkswagen în Campionatul Mondial de Raliuri, Audi în Le Mans si în Campionatul Mondial de Andurantă, BMW în Campionatul German (DTM), Skoda în Campionatul European de Raliuri si Honda în Campionatul Mondial pentru a dezvolta şi testa uleiul care să acţioneze în cele mai extreme condiţii. 

PARTENERIATE OEM DE SUCCES 
Istoria lungă a Castrol în dezvoltarea de lubrifianti performanti si tehnologii avansate a fost facilitată de relatia apropiată pe care a avut-o cu OEM-urile. “Relatia noastră apropiată cu principalii producători din industria auto si filosofia parteneriatelor tehnice au permis companiei Castrol să dezvolte lubrifianti care să permit functionarea motoarelor la capacitate maximă, ceea ce înseamnă că automobilistii pot obtine maximum de performantă”, Richard Egan, Senior Advisor, OEM la Castrol. 

PERFORMANTĂ 
Proiectul BLOODHOUND este un cocktail de viteză si performantă: un vehicul care a bătut recordul mondial, atingând 1000 mph (mile/oră). Castrol sponsorizează acest proiect, lucru firesc, având în vedere că am depăsit de 21 de ori recordul mondial de viteză, alături de partenerii nostri. 

INOVATIE 
Castrol Rocket este motocicleta unică, cu 1000 de cai putere, construită ca un avion de luptă. Scopul acesteia este doborârea recordului de 400-mph. Proiectul este un omagiu adus istoriei Castrol si Triumph în istoria sporturilor cu motor, inovatiei, curajului si perseverentei. 

ACCESIBILITATE 
Multi dintre lubrifiantii nostri au fost produsi la început în scopuri competitive dar au fost apoi disponibili si pentru soferii din trafic. Astăzi, milioane de oameni din toată lumea împart beneficiile unei tehnologii care au obtinut performante în cursele auto. 

PASIUNE 
Toată lumea se pricepe la fotbal. Noi oferim un mic avantaj microbistilor utilizatori de Castrol: ponturi pe care nu le poti găsi în altă parte. Clasamentul Castrol EDGE este ghidul celor mai buni jucători din lume. Pentru că suntem cei mai buni, îi sponsorizăm pe ei mai buni: Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2014, din Brazilia. Ambasadorul nostru este Neymar, care joacă în Echipa Braziliei si la FC Barcelona. 


Grupul Auto Sima Beyer Focsani recomanda uleiurile de motor Castrol.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu