marți, 29 ianuarie 2013

Marian Ionut, focsaneanul ce a castigat o Dacia Sandero

Share





Marian Ionut, castigatorul tombolei organizate de catre Automobile Dacia SA cu ocazia lansarii ‘Generatiei 3D’, a intrat astazi in posesia premiului. Premiul consta intr-un autoturism Sandero Stepway 0,9 TCe 90CP, fiind oferit norocosului focsanean de Automobile Dacia SA, organizatorul tombolei in intreaga retea de dealeri Dacia.
Auto Sima Beyer Focsani a organizat in perioada 15-18 noiembrie 2012 evenimentul Porti Deschise intitulat generic 'Generatia 3D', eveniment dedicat lansarii celor 3 noi modele Dacia: Noul Logan, Noul Sandero si Noul Sandero Stepway.
Inmanarea cheii si a actelor masinii a avut loc in showroom-ul Auto Sima Beyer din Focsani, aceasta fiind facuta de catre Directorul de Vanzari Costel Ivan, in prezenta intregii echipe de vanzari Dacia.
De mentionat este faptul ca Marian Ionut reprezinta al doilea focsanean care castiga un autoturism la concursurile organizate de catre Automobile Dacia SA si partenerul agreat Auto Sima Beyer Focsani.
Asadar, incurajam toti focsanenii sa participe cu incredere la evenimentele viitoare organizate de Auto Sima Beyer din Focsani, Calea Munteniei Nr.11.


Va multumim,
Echipa Auto Sima Beyer Focsani






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu