joi, 17 ianuarie 2013

Carlos Tavares, director general pentru Operaţiuni al Renault, a vizitat România

Share


Carlos Tavares, director general delegat pentru Operaţiuni al Grupului Renault, a vizitat mai multe entităţi ale Grupului în România, în perioada 14-15 ianuarie 2013.
Pe parcursul celor două zile, Carlos Tavares a vizitat uzinele de pe platforma de la Mioveni, Centrul Tehnic de la Titu şi un agent autorizat din Bucureşti şi s-a întâlnit cu managementul Grupului Renault în România, cu care a abordat teme legate de situaţia comercială pe piaţa auto locală, evoluţia proiectelor de inginerie şi a uzinelor Dacia de la Mioveni. 



De asemenea, oficialul Renault a avut şi două întrevederi cu reprezentanţii autorităţilor române. O primă întâlnire a avut loc la Palatul Victoria, cu premierul Victor Ponta şi reprezentanţi ai Executivului de la Bucureşti, iar a doua cu preşedintele României, Traian Băsescu, la Palatul Cotroceni. 

Carlos Tavares a mai vizitat entităţile Grupului Renault în ţara noastră anul trecut, în ianuarie. De origine portugheză şi de carieră inginer, Carlos Tavares are 55 de ani şi a fost numit director general delegat pentru Operaţiuni la 1 iulie 2011. El s-a angajat în Renault în 1981 şi de atunci a avut diverse responsabilităţi în domeniul ingineriei, ajungând în 1988 director de proiect pentru modelul Renault Megane II şi, respectiv, director Program gamă vehicule segment mediu, în 2001. Din 2004, a ocupat diverse funcţii manageriale în cadrul Alianţei Renault-Nissan, devenind vice-preşedinte executiv la Nissan şi membru al Consiliului de Administraţie. În 2009, a devenit director pentru Operaţiuni al Nissan în regiunea America.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu