joi, 22 noiembrie 2012

Renault Master a castigat cel mai ravnit premiu german de cea mai buna utilitara a lui 2012.

Share


Renault Master a castigat cel mai ravnit premiu german de cea mai buna utilitara a lui 2012.
 
Acest premiu este acordat de catre un juriu compus din 15 utilizatori experimentati de vehicule utilitare, care testeaza la fiecare doi ani gama de vehicule utilitare cu sarcina mai mica de 3,5 tone, in conditii reale de exploatare.
Master, fabricat in exclusivitate in uzina din Batilly (France) detine 13,7% din piata de furgoane mari din Europa (iulie 2012), contribuind la pastrarea pozitiei de lider detinuta de Renault pe segmentul de vehicule utilitare, inca din 1998.
 
Renault Master isi imbogateste palmaresul cu un nou premiu, desemnat de catre publicatiile germane Deutschen Handwerkszeitung si Handwerk Magazin.
 
Organizat sub egida Ministerului Federal al Transporturilor, acest premiu este acordat de un juriu compus din 15 utilizatori experimentati din zona acestui business. Acestia au testat timp de o saptamana in conditii reale de utilizare 12 vehicule utilitare ale diverselor marci, in versiune dubla cabina si sasiu de mai putin de 3,5 tone.

La finalul evaluarii, Master dCi 125 FAP s-a clasat pe primul loc, tinand cont de rezultatele testului de condus si de alte criterii combinate cum ar fi: conceptia, rentabilitatea, respectul pentru mediul inconjurator (conform DEKRA).

„Premiul Vehiculul Comercial German al anului este un titlu foarte special, iar acest rezultat excelent prefigureaza succesul marcii pe o piata a furgoanelor foarte competitiva”
, a precizat Achim Schaible, Director Renault Germania.

Anul acesta, ceremonia de acordare a premiului a avut loc pe 21 septembrie 2012 la Salonul  International de Vehicule Comerciale (IAA) din Hanovra, Germania.



Detalii suplimentare despre modelul Master gasiti la dealerul dvs. Renault - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu