joi, 15 noiembrie 2012

Auto Sima Beyer a lansat Generatia 3D la Focsani

Share


Noua generatie de modele Dacia a fost lansata la Focsani intr-un cadru festiv si intr-o atmosfera de sarbatoare. Noile Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway succed unei generatii din care au fost vândute peste două milioane de unităti până în prezent, iar uzina de la Mioveni este primul sit de industrializare a noii game. La evenimentul de lansare au participat jurnalisti, clienti si parteneri ai companiei Auto Sima Focsani. 

Focsanenii care vor vizita showroom-ul Auto Sima Beyer Focsani în perioada 15 – 18 noiembrie 2012 pot avea şansa de a câştiga o maşină din Generaţia 3D. Concursul se desfăşoară în două etape, respectiv 'Găseşte codul norocos' şi 'Tombola a doua şansă'. În cadrul primei etape, premiile constau într-un autoturism Dacia Logan şi un altul Sandero, iar pentru a doua etapă un vehicul Sandero Stepway, pentru întreg concursul fiind puse în joc şi multe alte premii. Mai multe informaţii despre regulamentul concursului pe www.dacia.ro.


Detalii suplimentare despre evenimentul Porti Deschise Generatia 3D gasiti in showroom-ul Dacia - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu