joi, 18 octombrie 2012

Auto Sima Beyer Focsani a lansat Noul Renault Clio

Share


Focsani, 17 octombrie 2012: Clio 4, modelul care exprimă cel mai bine reînnoirea designului Renault, a fost lansat astăzi la Focsani. Noul model este disponibil cu pret de pornire de 10.200 euro,TVA inclus. În perioada 18-21 octombrie, toti cei care vor vizita showroom-ul Auto Sima Beyer Focsani se vor convinge de ce se spune despre noul model că este cel mai pasional Clio. 


Capitalizând atuurile intrinseci ale lui Clio – o masină extrem de versatilă în viata de zi cu zi – Renault lansează noua generatie, Clio 4, ce aduce în prim plan puterea de seductie si pasiunea. Promisiunea de inovatie continuă exprimată de semnătura de brand Renault, „Drive the change”, este reflectată foarte puternic de noul Clio. 

Astfel, Renault Clio 4 deschide un nou capitol în materie de design, marcat de influența lui Laurens van den Acker. Inspirat de prototipul DeZir, designul noului Clio se remarcă prin forma fluidă si liniile curbe, care emană căldură si senzualitate. 



Modelul performează la capitolul sigurantă activă si pasivă, obtinând 5 stele la crash testele Euro NCAP, în conditiile în care criteriile de evaluare au devenit mai stricte decât în anii precedenti. Proiectat cu rigurozitate, Noul Clio este fabricat la cele mai exigente standarde de calitate Renault. 

Gama Clio 4 cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique si patru motorizări: 1,2 16V 75 CP / Energy TCe 90 (benzina) si 1,5 dCi 75 CP / Energy dCi 90 (diesel). Printre echipamentele standard regăsim: airbaguri frontale si laterale cap-torace pentru sofer si pasager, ESP (controlul traiectoriei) cu HSA (asistență la urcarea în pantă), tempomat-limitator de viteză (Cruise Control), faruri de zi LED, card de acces și demaraj al vehiculului, oglinzi retrovizoare reglabile si degivrante electric. 

Preturile de listă pornesc de la 10.200 euro (inclusiv TVA), pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique 1,2 16V 75 CP și ajung până la 14.500 euro (inclusiv TVA) pentru versiunea Dynamique Energy dCi 90. 



Detalii suplimentare despre Noul Clio gasiti in showroom-ul Renault - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu