miercuri, 12 septembrie 2012

Dacia Romania lanseaza pagina locala de Facebook

Share


Începând cu luna august 2012, fanii mărcii Dacia îşi pot da întâlnire în fiecare zi, în mediul virtual. Dacia şi-a lansat recent pagina locală de Facebook dedicată cu prioritate publicului din România (www.facebook.com/DaciaRomania), propriul său canal Youtube (www.youtube.com/officialdaciaromania), dar şi un cont dedicat pe site-ul Pinterest (www.pinterest.com/daciaromania).


În mai puţin de o lună de la data creării paginii locale Facebook „Dacia România”, peste 16.000 de utilizatori s-au declarat fani ai mărcii româneşti. Dacia a ales să fie prezentă pe platformele de social media pentru a fi mai aproape de clienţii săi, pentru a le asculta opiniile şi a crea un dialog real cu cei interesaţi de brandul şi de produsele sale. Dacia doreşte ca pagina sa de Facebook să contribuie la formarea unei comunităţi în jurul mărcii.

Partenerul Dacia în crearea unei identităţi specifice pe canalele de social media este agenţia Xplain. Aceasta va coordona şi va dezvolta strategia sa de comunicare şi prezenţa brandului pe platformele de socializare. Scopul comun al celor doi parteneri este ca marca românească să-şi consolideze poziţia de lider în comunicarea online pe segmentul său, implicându-se constant în conversaţiile tuturor celor interesaţi de universul Dacia.

Xplain este o agenţie internaţională specializată în servicii unice de Social Media si Content Marketing, care oferă soluţii personalizate, creative şi inovatoare în peste şapte ţări. Printre clienţii săi se numără branduri de renume active în domenii precum FMCG, retail, finanţe, tehnologie, divertisment şi, mai nou, auto.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu