vineri, 24 august 2012

Pachet discuri de frana Dacia de la 425 Ron cu TVA

Share



Evită pericolele din trafic profitând de pachetele de siguranţă Dacia! Cu pachetele de siguranţă Dacia Service eşti întotdeauna în câştig. Ai parte de siguranţă la volan şi eşti sigur că vei plăti un preţ avantajos pentru servicii de calitate şi piese originale.


Te pregatesti sa pleci in vacanta? Pentru o calatorie fara griji verifica starea discurilor de frana. Te asteptam in service-ul nostru sa profiia de oferta noastra cu preturi promotionale la pachetul de de discuri de frână. Pachetul conţine: 2 discuri frana fata şi manoperă.



Ai alt vehicul marca Dacia? Cu Dacia Service Plus, ai 25% reducere din preţul maxim recomandat al pieselor Dacia mai sus-menţionate aferent vehiculului tău. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil. Detalii în regulamentul promoţiei disponibil aici şi in service-ul nostru.

*Preţul maxim în reţea a fost obţinut prin însumarea tarifului maxim al manoperei per operaţiune comunicat de reţeaua autorizată pentru data de 1 mai 2012, cu preţul maxim recomandat al produselor de origine Dacia, valabil la aceeaşi dată. **Preţul maxim promoţional reprezintă preţul maxim agreat în reţeaua autorizată Dacia participantă, per pachet, valabil în perioada 2 iulie 2012 – 28 septembrie 2012. ***Preţurile includ TVA.


Detalii suplimentare despre aceasta oferta gasiti la reparatorul autorizat Dacia - Auto Sima Beyer Focsani, Calea Munteniei nr. 11, tel.: 0237/231.000, www.simabeyer.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu