vineri, 17 august 2012

Medaliatii la Jocurile Olimpice Londra 2012, premiati de Renault Romania cu cate un autoturism

Share



In total, Renault Romania a oferit 16 autoturisme pentru cele 9 medalii obtinute individual si pe echipe



Bucureşti, 15 august 2012: Marti seara a avut loc Gala Renault de Premiere a Sportivilor Romani Medaliati la Jocurile Olimpice de Vara Londra 2012. In cadrul evenimentului, fiecare dintre sportivii care au urcat pe podium la Olimpiada au primit cheile de la autoturismul oferit ca premiu de catre Renault Romania, Sponsor Principal al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR): Latitude, Mégane sau Twingo in functie de culoarea medaliei.

In total, Renault Romania a oferit 16 autoturisme sportivilor romani care au obtinut o medalie, individual sau pe echipe, in cadrul celei mai importante competitii sportive a anului- Aur: Sandra Izbasa (gimnastica - sarituri), Alin Moldoveanu (tir - pusca aer comprimat 10 m); Argint: Alina Dumitru (judo - categoria 48 kg), Corina Caprioriu (judo - categoria 57 kg), Roxana Cocos (haltere - categoria 69 kg), Rares Dumitrescu (sabie-echipe), Alexandru Siriteanu (sabie-echipe), Florin Zalomir (sabie-echipe), Tiberiu Dolniceanu (sabie- echipe), Catalina Ponor (gimnastica-sol); Bronz: Catalina Ponor (gimnastica-echipe), Sandra Izbasa (gimnastica-echipe), Diana Chelaru (gimnastica-echipe), Diana Bulimar (gimnastica - echipe), Larisa Iordache (gimnastica - echipe), Razvan Martin (haltere-categoria 69 kg).

Astfel, sportivii care au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la probele individuale au primit din partea Renault Romania un Renault Latitude, cei care au fost distinsi cu argint au primit cheile unui Renault Mégane Olympic, editie limitata special creata pentru celebrarea Olimpiadei, in timp ce medaliatii cu bronz se pot bucura incepand de ieri seara de noul lor Twingo. Sportivii medaliati cu argint si bronz in probele pe echipe au primit cate un Renault Twingo. Astfel, unii sportivi au fost recompensati cu cate doua autoturisme daca au fost premiati si individual, si cu echipa; cum este cazul gimnastelor Sandra Izbasa si Catalina Ponor.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: “Ne mandrim cu rezultatele delegatiei romane la Jocurile Olimpice de la Londra si ne bucuram foarte mult ca, datorita parteneriatului cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, putem sa-i recompensam pe sportivii romani de performanta. Speram ca noile lor autoturisme Renault le vor aduce olimpicilor multe momente de bucurie, asa cum merita pentru efortul depus!”

„Multumim tuturor celor care au fost aproape de sportivii romani si au facut posibila participarea lor la cea mai inalta competitie sportiva, Jocurile Olimpice. Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este onorat de parteneriatul cu Renault Romania si le multumim pentru implicare, sprijin si oferirea unor recompense cu adevarat valoroase sportivilor nostri: cate o masina pentru fiecare medalie. Suntem siguri ca si pentru ei va fi o mare bucurie sa isi vada eforturile rasplatite intr-un mod concret. Dorim in plus sa multumim Renault pentru ca au sustinut si promovat valorile olimpice si in randul oamenilor obisnuiti, ceea ce vine ca o continuare fireasca a activitatii COSR.” a declarat Octavian Morariu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Gala a marcat si finalul campaniei nationale „Renault cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice!”. De aceea, dupa momentul festiv dedicat sportivilor, in cadrul Galei au fost premiati si ambasadorii valorilor olimpice, identificati de catre Renault prin intermediul campaniei derulate pe www.megane-olympic.ro. Astfel, in plus fata de sustinerea participarii Delegatiei Romane la Jocurile Olimpice de la Londra si premierea medaliatilor, Renault si-a propus sa duca mai departe spiritul olimpic prin identificarea si premierea a 100 de oameni simpli, ambasadori ai valorilor olimpice. In cadrul campaniei au fost inscrise sute de povesti emotionante care vorbesc despre excelenta, curaj, profesionalism, fair-play si spirit de sacrificiu, demonstrand astfel ca romanii au multe povesti de succes de impartasit.

„Sportivii sunt un real model pentru multi dintre noi, de aceea valorile care ii conduc pe acestia catre podium au ajuns sa inspire si oamenii simpli. Am fost placut surprinsi ca prin intermediul competitiei „Renault cauta 100 de ambasadori ai valorilor olimpice!” sa gasim sute de romani cu atitudine olimpica, romani care merg cu determinare si curaj spre succes.” a mai declarat Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie.


Sursa: Renault Romania

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu