vineri, 1 iunie 2012

Renault introduce editia limitată Clio GPS

Share


Marca franceză lansează mâine editia limitată Clio GPS. Vor fi disponibile doar 2.000 de exemplare în Europa, toate cu o motorizare de 1.2 litri pe benzină si 75 CP. Pretul de bază este fixat la 9.990 euro.


Renault a pregătit o nouă editie specială pentru cel mai bine vândult model al său. Denumită Clio GPS, seria limitată este disponibilă începând de mâine, 1 iunie, pe piata europeană. În Germania pretul de lansare este fixat la 9.990 de euro.

Clio GPS este disponibil în culorile negru, alb si rosu, clientii putând opta pentru versiunea hatchback în 3 usi sau modelul în 5 usi. Exteriorul este completat de geamurile cu tentă verzuie, jante din aliaj si lumini LED pozitionate sub bara de protectie.

Prenumele ”GPS” provine de la faptul că seria limitată primeste un sistem portabil de navigatie Tom Tom Start 20 CE echipat cu un ecran tactil cu diagonala de 11 cm. Sistemul dispune de o vastă bază de date şi poate indica soferului aşa-numitele trasee inteligente, indicând ruta cea mai scurtă si putin traficată, în functie de ziua si orele la care se desfăsoară călătoria.

Renault a anuntat că va comercializa doar 2.000 de unităti Clio GPS.



Exemplare editiei speciale se bazează pe nivelul de bază Expression si sunt disponibile exclusiv cu motorizarea pe benzină de 1.2 litri cu 16 valve ce produce 75 de cai putere.

Interiorul este dotat cu o tapiterie personalizată a spătarului, confectionată din material textil de culoare gri închis. Sistemul audio este furnizat de Pioneer, dispune de interfată Bluetooth si poate rula melodii în format MP3, atât de pe unitate CD cât si de pe portul extern pentru USB.

Pachetul de dotări standard include sistem de aer conditionat cu reglare manuală, geamuri electrice fată, închidere centralizată, lumini diurne cu LED. Din uzină, Renault Clio GPS pleacă echipat cu directie asistată electric, volan si scaune fată reglabile pe înăltime.


via www.autopassione.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu