miercuri, 6 iunie 2012

Dacia Lodgy a poposit de astazi in showroom-ul Auto Sima Beyer din Focsani

Share


Cel mai nou model al gamei Dacia a fost lansat si la Focsani si se pregăteşte să-şi facă apariţia pe şoselele din România.Prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, Lodgy este disponibil în România începând de la preţul de 9 500 de Euro, cu TVA inclus. Gama cuprinde trei nivele de echipare, Acces, Ambiance şi Laureate şi patru motorizări: două propulsoare pe benzină, printre care noul motor TCe de 1,2 litri şi 115 CP şi două motoare diesel de 90 CP şi 110 CP.

"Cu Lodgy, Dacia propune clienţilor un vehicul de familie cu un spaţiu interior generos, cu echipamente moderne, inedite la acest nivel de preţ şi care păstrează atuurile de robusteţe şi fiabilitate care au dus la succesul mărcii noastre. Ne aşteptăm ca Lodgy să devină un nou model de referinţă în segmentul maşinilor de familie", a declarat Thomas Dubruel, Director Comercial Dacia.

Până în prezent, în România aproape 200 de clienţi au comandat deja maşina înainte chiar de a avea ocazia să o vadă în showroom.


Lodgy a sosit în showroom-ul Auto Sima Beyer din Focsani cu ocazia operaţiunii speciale de lansare care se va desfăşura în perioada 7 – 10 iunie 2012. Timp de patru zile, toţi cei care vor vizita showroom-ul nostru vor avea ocazia de a descoperi si testa calităţile noului model de familie.


În plus, vizitatorii vor putea participa la concursul „Găseşte plăcuţa câştigătoare” în urma căruia pot fi câştigate 3 maşini Dacia Lodgy. Pentru a câştiga una dintre cele 3 Dacia Lodgy, participanţii trebuie sa verifice plăcuţa de înmatriculare în zona special amenajată în cadrul showroom-ului. Mai mult decât atât, prin participarea la tombola „Portret de familie”, vizitatorii pot câştiga unul din cele 100 de weekend-uri la volanul unei Dacia Lodgy*.
Detalii suplimentare gasiti aici sau pe pagina evenimentului de pe Facebook.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu