luni, 30 aprilie 2012

Noul Renault Clio – primul teaser oficial

Share


Cu cinci luni înaintea debutului oficial Renault publică primul teaser cu noul Clio. A patra generatie va debuta în septembrie la Paris. Viitorul model va aduce în atentie noul limbaj de design al mărcii.


Renault va porni în toamnă o nouă ofensivă în clasa mică. Nerăbdători să împartăsească vestea bună cu fanii mărcii, francezii au început numărătoarea inversă până la lansarea următoarei generatii Clio, ce îsi anuntă sosirea prin intermediul primului teaser oficial. Noul model subcompact va debuta oficial pe 27 septemebrie în cadrul Salonului Auto de la Paris si va căuta să readucă în fruntea segmentului B.

A patra generatie Clio va fi construită în jurul unui nou limbaj estetic trasat de Laurens van den Acker si a unei platforme complet noi.

Micul model francez va purta care amprenta unui design mai expresiv si modern care până acum a fost promovat de concepte precum Captur, DeZir, Frendzy si R-Space. Partea de propulsie va oferi unele surprize. Renault va oferi motorizări cu trei cilindri, de 0,9 litri si 1,2 litri pe benzină, si nelipsitele versiuni diesel 1.5 dCi.

Clio a fost anul trecut cel mai bine vândut model Renault, automobil din Franta si unul din primele 10 din Europa.

Noua generatie este un produs de o importantă capitală, având în vedere faptul că anul 2012 consemnează o scădere a cererii de modele Renault. Aspectul, pretul si tehnologiile vor juca o carte decisivă la debut, modelul francezilor având misiunea de a recupera diferenta care îl separă de Corsa, Fiesta si Polo.

Este de asteptat ca următoarea serie Renault Clio să vină cu dimensiuni mai mari, un spatiu mai degajat si o calitate îmbunătătită a componentelor interiorului.


via www.autopassione.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu