miercuri, 2 noiembrie 2011

Grupul Renault, partener al Congresului international 'CAR 2011'

Share


Grupul Renault, prin Automobile Dacia si Renault Technologie Roumanie, este partener al congresului international auto „CAR2011”, organizat la Pitesti in perioada 2-4 noiembrie de Universitatea din Pitesti in parteneriat cu Societatea Inginerilor Auto din România (SIAR).


Interventii ale Grupului Renault in cadrul congresului „CAR 2011”

Timp de 3 zile, managementul si specialistii Grupului Renault vor interveni in sesiunile din cadrul congresului „CAR2011”.

Sorin Buse, director general Renault Technologie Roumanie, va reprezenta Grupul Renault la festivitatea de deschidere, iar apoi va sustine in sesiunea plenara o prezentare cu titlul „in culisele ingineriei auto".

„Participarea la „CAR2011” se inscrie in colaborarea de lunga durata pe care Grupul Renault o are cu sistemul universitar românesc. Dupa 12 ani de investitii, Grupul Renault are in România toate competentele unui constructor auto, de la design, proiectare, testare, fabricare pâna la vânzare si post-vânzare. Avem nevoie de o paleta larga de competente si este si misiunea noastra sa contribuim la o mai buna adaptare a sistemului universitar la piata muncii”, a declarat Sorin Buse.

Tot in sesiunea plenara, Renault Technologie Roumanie si furnizorul dSPACE vor prezenta un subiect legat de metoda Hardware In the Loop (HIL) pentru testarea soft-urilor imbarcate.

Miercuri, 2 si joi, 3 noiembrie, specialistii Renault Technologie Roumanie si Dacia vor sustine lucrari stiintifice in cadrul diverselor sectiuni ale congresului, care sunt structurate pe teme de inginerie vehicul, inginerie mecanica, securitate pasiva, procese de fabricatie, logistica si mentenanta, combustibili.

Joi, 3 noiembrie, un grup de aproximativ 30 de profesori universitari din Austria, Franta, Serbia, Bulgaria, Germania, Turcia, Corea, Japonia, Polonia si România va vizita Uzinele Dacia.

Vineri, 4 noiembrie, in cadrul congresului vor fi organizate mai multe mese rotunde, moderate de specialisti din domeniul universitar sau din mediul privat. Specialistii Grupului Renault vor modera sau vor sustine prezentari in sesiunile: Industria auto, guverne si universitati – o colaborare eficienta pentru o experienta educationala mai buna; Viitorul sistemelor de propulsie auto; Accidente si siguranta rutiera.

In plus, de-a lungul celor 3 zile, Grupul Renault va avea un stand permanent la sediul Universitatii din Pitesti.


CAR 2011

Aflat la a zecea editie, congresul „CAR2011” este organizat de Universitatea din Pitesti in parteneriat cu Societatea Inginerilor Auto din România (SIAR), sub patronajul FISITA (International Federation of Automotive Engineering Societies).

Congresul se adreseaza studentilor, cadrelor universitare si specialistilor din domeniul auto. La aceasta editie si-au anuntat participarea reprezentanti ai universitatilor din România si din strainatate (Austria, Franta, Serbia, Bulgaria, Germania, Turcia, Corea, Japonia, Polonia).

Detalii despre programul congresului „CAR2011” pot fi consultate pe site-ul dedicat http://car.upit.ro.


Grupul Renault

Principalele entitati ale Grupului Renault in România sunt Uzinele Dacia (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si sasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, directia comerciala Renault Commercial Roumanie si Matrite Dacia.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu