miercuri, 16 noiembrie 2011

Dacia la Gaudeamus. Pe facebook.

Share



Dacia va fi prezenta si in 2011 la Targul de carte Gaudeamus – Carte de invatatura, ca partener pentru al saselea an consecutiv. În preambulul targului, care se va desfasura in perioada 23 - 27 noiembrie 2011 la Bucuresti, Dacia ii invita pe iubitorii de carte buna pe pagina de facebook, intitulata 'Dacia la Gaudeamus'.



Pagina de facebook, 'Dacia la Gaudeamus' dezvaluie campania de comunicare dedicata asocierii cu acest eveniment sub sloganul „Dacia. Întotdeauna in preajma literaturii de calitate”. În perioada 14 - 24 noiembrie, Dacia a pregatit pentru vizitatorii paginii de facebook o provocare: a reinterpretat cateva coperte celebre din literatura romaneasca si straina, iar cei care ghicesc despre ce opere literare este vorba pot castiga o tableta Kindle 4 E-book reader si 10 pachete de carti. Tragerea la sorti va avea loc sambata, 26 noiembrie, la standul Dacia amenajat special la Targul de carte Gaudeamus.

Detalii despre programul evenimentelor desfasurate in standul Dacia la Targul de carte Gaudeamus vor fi oferite in curand.

Prin parteneriatul de lunga durata cu Targul de Carte Gaudeamus – carte de invatatura, cel mai important targ pe piata de profil, Dacia isi reafirma atasamentul fata de cultura, traditie si adevaratele valori.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu