joi, 13 octombrie 2011

Pregateste-ti din timp masina pentru iarna!

Share


Dacia te ajuta sa conduci in siguranta si comfort ! Anul acesta, iarna.dacia.ro iti ofera atat informatiile utile, cat si serviciile auto nocesare ca sa iti pregatesti corect masina din toate punctele de vedere pentru anotimpul rece.


Primul pas este sa alegi corect anvelopele de iarna, astfel incat acestea sa fie conforme cu cerintele legale in vigoare. Utilizarea pneurilor de iarna nu este doar o obligatie legala, ci un mod de a-ti spori siguranta pe drumurile publice in timpul anotimpului rece. Este important de asemenea sa verifici lichidele vitale ale masinii, deoarece acestea se comporta diferit iarna comparativ cu vara si este important sa nu iti inghete lichidul de parbriz in instalatie, de exemplu. Nu uita de accesoriile utile in special pe timp de iarna, de la omniprezenta racleta la mai putin folosita, dar utila, lopata pentru zapada.

Pe iarna.dacia.ro gasesti intreaga serie de servicii pe care Automobile Dacia si Auto Sima Beyer Focsani ti le pune la dispozitie pentru a traversa sezonul rece in siguranta si confort. Poti achizitiona de la noi anvelope de iarna, le poti schimba pe cele de vara cu acestea si chiar poti sa parchezi anvelopele de vara in hotelul special pus la dispozitie pentru tine pe perioada sezonului rece. In plus, poti sa faci verificarea periodica a masinii, schimbul de ulei, sa iti inlocuiesti bateria daca aceasta da semne de oboseala sau pur si simplu sa iti pregatesti masina pentru iarna la preturi speciale.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu