luni, 31 octombrie 2011

Grupul Renault, din nou la Targul 'Angajatori de Top'

Share


Grupul Renault a fost prezent si anul acesta la editia de toamna a targului „Angajatori de Top”, organizat in Bucuresti, in zilele 28 si 29 octombrie. Grupul recruteaza specialisti cu studii tehnice si economice pentru 121 de posturi disponibile in domeniile inginerie, fabricatie, comercial si achizitii, la Automobile Dacia (Mioveni), Matrite Dacia (Pitesti) si Renault Technologie Roumanie (Bucuresti).


Candidatii care doresc sa aplice pentru posturile disponibile trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
- absolvent de studii superioare tehnice sau economice
- experienta profesionala de minim 2 ani
- cunostinte de limba franceza, limba engleza, limba germana sau limba rusa
- cunostinte utilizare PC-Microsoft Office
- cunostinte utilizare program de proiectare Catia V5
În plus, candidatii trebuie sa dea dovada de capacitate de lucru in echipa si in transvers, capacitate de comunicare si sa fie disponibili pentru a se muta in Bucuresti, Pitesti sau Mioveni.

În prima zi a targului, vineri, 28 octombrie, intre orele 14:15 – 16:00, Grupul Renault a organizat o conferinta pe tema Inovatiei, una dintre axele planului sau strategic, intitulat „Drive the Change 2016”.

Principalele entitati ale Grupului Renault in Romania sunt Uzinele Dacia (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica si Şasiuri, Directia Logistica, inclusiv centrul RIR-ILN), centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, directia comerciala Renault Commercial Roumanie si Matrite Dacia.

„Angajatori de Top” este cel mai mare targ de cariera din tara pentru tineri profesionisti si este organizat de doua ori pe an.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu