marți, 13 septembrie 2011

Eurostars-Automotive News Europe: Jerome Olive este "Car Division CEO" in 2011

Share


Jerome Olive, director general Dacia si Grup Renault in Romania, a fost recompensat cu premiul Eurostars 2011, la categoria Car Division CEO in cadrul Galei premiilor Eurostars 2011, organizata de catre Automotive News Europe luni, 12 septembrie, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.



«Primesc acest premiu in numele celor 18 000 de salariati ai Grupului Renault in Romania. Aceasta distinctie reprezinta recunoasterea evolutiei Dacia, de la o marca nationala intr-o tara din Europa de Est, la o marca internationala, care este exportata in prezent in peste 60 de tari din lumea intreaga. Fiti convinsi ca preocuparea noastra ramane aceea de a satisface in fiecare zi clientii nostri cu vehicule competitive, atat din punct de vedere al calitatii, cat si al raportului pret/prestatii», a declarat Jérôme Olive.


In cadrul Galei, Laurens Van den Acker, director design industrial al Renault, a obtinut premiul Eurostars 2011 la categoria Design.

Prin competitia Eurostars, initiata in 1998, Automotive News Europe recunoaste meritele si recompenseaza jucatorii remarcabili din industria de automobile. De-a lungul timpului, manageri de top ai Renault au fost premiati cu Eurostars pentru diverse categorii.

Cu ocazia nominalizarii, Jérôme Olive, director general Dacia si Grup Renault in Romania, a oferit un interviu publicatiei Automotive News Europe. Continutul acestuia este disponibil in limba romana pe site-ul daciagroup.com

Link
Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu