miercuri, 10 august 2011

Dacia, partener al sarbatorilor estivale argesene

Share




Automobile Dacia, cel mai important angajator din judetul Arges, sustine si in acest an „Zilele Orasului Mioveni” (10 – 14 august) si „Sarbatorile Argesului si Muscelului” (10 august – 4 septembrie).


Cele doua evenimente organizate de Primaria si Consiliul Local Mioveni, respectiv de Consiliul Judetean Arges, vor beneficia de flote de Dacia Duster, folosite la transportul personalitatilor participante la actiuni.

„Zilele Mioveniului” constau intr-o serie de evenimente sportive, culturale si competitii dedicate publicului larg, la care vor participa si invitati din alte tari, ansambluri folclorice din Belgia, Israel, Malta, Slovacia, Spania, Turcia si Letonia. Pe langa vehiculele puse la dispozitia organizatorilor, Automobile Dacia va oferi si o parte din obiectele date ca premii in cadrul diverselor actiuni programate cu aceasta ocazie.

„Sarbatorile Argesului si Muscelului”, aflate la a cincea editie, se desfasoara in mai multe localitati din judet si programul evenimentului contine atat spectacole folclorice, concursuri sportive, cat si expozitii, lansari de carte, tabere de creatie. Unul dintre momentele importante ale Sarbatorilor este reunirea „fiilor/fiicelor” Argesului, personalitati marcante ale judetului, care va avea loc la Muzeul Golesti, in data de 3 septembrie.


Automobile Dacia este cel mai important angajator din Arges, activitatea sa generand numeroase alte locuri de munca in judet si nu numai. Printre manifestarile locale sustinute de companie figureaza „Simfonia lalelelor”, „Zilele orasului Pitesti”, „Ziua Internationala a Copilului”, reuniunea regionalei Arges a Club Logan si altele.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu