miercuri, 24 august 2011

Dacia Duster a 'redescoperit' Dobrogea si Delta Dunarii

Share




A patra etapa a campaniei „Redescopera Romania” s-a incheiat sambata, 20 august 2011. Cele cinci Dacia Duster au revenit la Bucuresti dupa o excursie de o saptamana in regiunea Dobrogei si a Deltei Dunarii. Masinile au parcurs in total peste 12 000 de kilometri, avandu-i ca piloti pe unii dintre cei mai cunoscuti bloggeri romani, antrenati in aventura initiata de Petrom.


Prin materialele difuzate pe parcursul ultimei saptamani, campania „Redescopera Romania” si-a propus sa readuca in atentia publicului cea mai veche regiune a tarii. in Parcul National Muntii Macinului, Dobrogea ascunde una dintre putinele rezervatii naturale din Europa, reprezentativa pentru vegetatia de stepa specifica spatiului balcano-pontic. Ruinele cetatilor antice din Dobrogea si povestile lor i-au captivat pe bloggerii care au participat la aceasta etapa. Capidava, Histria, Enisala, Argamum sunt doar cateva dintre obiectivele vizitate de ei cu aceasta ocazie. in Tulcea, echipele „Redescopera” au facut un popas la Acvariu, dar si la Muzeul de Istorie si Arheologie.


Cea din urma etapa a campaniei „Redescopera Romania” de anul acesta va avea loc la finalul lunii octombrie. Pana in prezent, flota Dacia Duster implicata in proiect a parcurs peste 40 000 km.


Sursa: www.daciagroup.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu